פטריה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

13/07/2005 | 08:28 | מאת: גלית

שלום. אם יש לי חשש לפטריה ואני מקיימת יחסי מין עם חבר שלי, האם יש חשש שאני אדביק אותו במשהו?

13/07/2005 | 15:02 | מאת: Zosha

היי, עד שהרופא יענה לך, אתן לך עזרה במה שאוכל וארגיע אותך אם יש לך פרטיה ואת שוכבת אם חברך, לא תדביקי אותו (לפחות זה מה ששמעתי מהרופא שלי). גברים לא נדבקים בפטריה. שוב, הכל מסוגיי, הואיל ואיני יודעת האם אכן זאת פטריה, או שמא יש לך דלקת, ואם יש חשש לפטריה, מדוע קיימת יחסי מין? לעצמך....זה לא נעים... בכל אופן אם חששת לפטריה כי גירד לך או משהו וקיימת יחסי מין, זה לא סוף העולם, גשי לרופא לקבל טיפול, ולפי דעתי חברך לא נדבק, תיהיה רגועה. (הדבקות לגבר זה בדרך כלל בדלקת או במחלקת מין).

14/07/2005 | 13:41 | מאת: אני

ישנן בהחלט פטריות שמדבקות וחוץ מזה, כל מי שיש לה פטריה - ממליצים לא לקיים יחסים עד אחרי הטיפול גם אם הפיטריה לא מידבקת בשביל לא לגרם להפרעה בטיפול