כאבים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

12/07/2005 | 20:44 | מאת: בת 23

שלום יש לי שאלה חשובה , תמיד כשאני מקיימת יחסי מין ממש בהתחלה בחדירה יש לי כאבים כמו צריבה חזקה ,זה ממש כמה דקות בהתחלה ואח"כ אני מצליחה להתעלם מהכאב. בנוסף כבר המון שנים אני סובלת מגירוי באיבר המין זה גירוי עוקצני ומציק והוא מגיע פעם בכמה זמן בתדירות משונה ממש לא עיקבי ובדר"כ בלילה .הייתי כבר אצל גניקולוגים כמה פעמים וכל פעם מחדש הרופא אומר שאין לי שום דבר וכנראה זו סתם רגישות... במקרה של גירוי מתמשך אני משתמשת במשחה דרמוקובין וזה עוזר לי ומרגיע את המקום בעיניין הכאבים בזמן קיום יחסים קיבלתי משחה עזרקאין השתמשתי בה פעמיים ולא היה שינוי משמעותי . מה יכולה להיות הסיבה לכאבים ולגירוי המתמשך? זה מאוד מתסכל אותי .

13/07/2005 | 13:01 | מאת: Zosha

היי, קראתי את מה שכתבת ועד שהרופא יענה לך אנסה לעזור לך. כאבים ביחסי מין לא אמורים להיות ולא צריבה, ברי הוא שיש פה בעיה ואת צריכה ללכת להתייעץ עם רופא, אולי דלקת או משהו. בעניין הגירוי, אני לא הייתי מסתפקת בתשובה שזה רגישות והייתי מתייעצת עם עוד רופא. אני מבינה שזה גירוי בלילה בדרך כלל, ולפעמים בבוקר. חמודה, תלכי לעוד רופא. אני מכירה סיפור דומה שלאותה בחורה מסכנה שהלכה מרופא לרופא אמרו שאין כלום. ובדיוק אותם סמפטומים וגם גרד ועקצוץ ובפרט בלילה. בהתחלה איזה רופא אמר לה שזה אולי תולעים שיוצאות מפי הטבעת בלילה ועוקצות אותה באיבר המין, אך הכל שטות. השאלה האם יש לך גם הפרשות מוזרות, מוצקות ובכמות גדולה? את מקיימת יחסי מין זהירים? לפעמים ואני לא רוצה להלחיץ, לעניות דעתי, זה יכול לנבוע מיחסי מין ומהדבקה של מחלת מין לא משמעותית ואז שני בני הזוג מקבלים טיפול תרופתי. את זה אני יודעת ממישהי שסבלה, את אותו הסבל שאת מתארת. ובסוף רופא נשים פרטי, הלכה אליו הפנה אותה ואת בן זוגה לאורולוג, המטפל בגברים. הוא שלח את בדיקת הזרע שלו למעבדה והתברר שזאת מחלת מין לא גרועה, והטיפול היה בכדורים לשני בני הזוג ואז הכל חלף כלא היה. שוב, זה בגדר השערה, הואיל ואיני יודעת האם את מקיימת יחסי מין ואם כן האם הם מוגנים. התייעצי עם רופא אחר, תשובת הרופא, בעיניי, לא מספקת. בהצלחה Zosha