דימום חלש

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

12/07/2005 | 19:53 | מאת: בת 24

שלום רב, המחזור החודשי שלי סדיר, אולם מדי פעם הוא מופיע בדימום חלש מאוד וליום אחד. האם יש סיבה לדאגה, או שעלי לערוך בדיקה מסויימת? עלי לציין שאיני לוקחת גלולות. בתודה.

13/07/2005 | 13:04 | מאת: Zosha

היי, עד שהרופא יענה לך, תני לי לעזור לך במה שאוכל. ידוע שגלולות מחלישות דימום, אך לא נראה לי שליום אחד. את צריכה ללכת לרופא להיבדק. יכול להיות שאת סובלת מתת תזונה ומאבדת את המחזור? את אוכלת טוב? אני לא רופאה ולא מתיימרת להיות, אך למדתי קצת ולכן אני מנסה לעזור לך. בכל אופן זה לא נראה לי תקין בעליל ואת צריכה רופא שיבדוק את פשר העניין. אל דאגה, הכל יבוא על מקומו בשלום, אך מה... גשי לרופא ואל תזניחי. בהצלחה Zosha