האם מדובר בהריון?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

12/07/2005 | 10:21 | מאת: שוש

אנא עזור לי!! כשבוע לפני המחזור החודשי קיימתי יחסי מין ללא אמצעי מניעה. לטענת הגבר הוא "גמר בחוץ". כעת, כיומיים לפני המחזור אני חשה כאבים באיזור הבטן התחתונה וישנן הפרשות חומות כהות וצמיגיות. הייתכן שהן מעידות על הריון? כמה ימים אחרי קיום יחסי המין ניתן ליטול פוסטינור? תודה מהמודאגת

12/07/2005 | 10:54 | מאת: לימור

פוסטינור הוא עד 72 שעות אחרי מגע מיני לא מוגן. וההפרשות הן אולי טרום מחזוריות. תחכי עוד יומיים, אם המחזור לא יבוא, תלכי לבדוק זאת...

12/07/2005 | 12:55 | מאת: שוש

תודה על התשובה המהירה.. ושאלה נוספת באמתחתי- באם הדבר יהיה רלוונטי... ברצוני להתחיל לקחת גלולות (לאחר תקופה של כשנתיים בה הפסקתי). האם פספסתי את היום הראשון של המחזור בכך שלא התחלתי ליטול אותן עם הופעת ההפרשות? האם אהיה מוגנת כאשר אתחיל לקחת אותן ביום הראשון של הדימום (אם וכאשר כמובן)?