שאלה חשובה לכולם

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

12/07/2005 | 07:47 | מאת: אילנית

שלום אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על העניין הנ"ל. באחד מהפורומים בחורה(אחת מהגולשות) ענתה למישהי עם בעיה ומההתחלה היא צינה שתשובתה לא באה במקום הרופא ומאז אותה בחורה שענו לה מזלזלת בצורה בלתי יאומנת בבחורה המשיבה אומרת לה את חושבת שאת מבינה הכל השפה שלך דלה(התשובה לא היתה כתובה בשפה גבןהה) ושהבחורה שענו לה היא עתירת ניסיון. אותה בחורה שנענתה דאגה לציין שהיא לומדת בתחום יוקרתי לחמרות שאין שום קשר בין השאלה ללימודים וגם דואגת לציין כל כמה זמן שהיא יפה מאוד ומושכת וכל הגברים נמשכים ומסרבת לבקש סליחה מאנשים שזלזלה בהם והעליבה אותם מה דעתגכם על זה?

12/07/2005 | 07:51 | מאת: ת

מה הקשר לפורום הזה? יש פורום מתאים יותר - תמיכה הדדית שבו מדברים על כל מה שרוצים

12/07/2005 | 08:09 | מאת: אילנית

אני יודעת שאין קשר אבל רציתי לשמוע עוד מכמה אנשים שם יש רק אותם 5 אנשים שמדברים אחד עם השני וכל שבוע בערך מצטרף מישהו או מישהי