אכלזיה ומניעה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

10/07/2005 | 01:04 | מאת: מיכל

אני חולת אכלזיה, ולכן לא סומכת על גלולות למניעת הריון. הרופא ממליץ לי על התקן אך אני חוששת, בעיקר לאחר עיון בפורום וקריאת הסתייגויותיך.אני בת 25, אם לשלושה ובפרוש מעונינת בעוד ילדים. ילדתי לפני חודשיים ואני מניקה, כך שאין באפשרותי להשתמש במדבקות וכדומה. כמו כן אינני מעונינת להשתמש בשיטות שאינן בטוחות באופן מקסימלי למניעה. מה דעתך בענין?

11/07/2005 | 17:30 | מאת:

התקן ניראה לי הטוב ביותר במיקרה שלך קנדומים לא נוחים ופחות בטוחים יש מדבקות EVRA שגם יכולות להיות טובות מאד למיקרה שלך דר קריסי