דימום עם גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

07/07/2005 | 12:37 | מאת: elizabethdane

שלום רב.. אני משתמשת בגלולות פמינט/דקסון כבר 7 חודשים ןובחודשיים האחרונים החל לי דימום מוקדם לפני סיום מחזור הגלולות.. לפני חודש פניתי לרופא נשים וציינתי בפניו כי יש לי דימומים מוקדמים לפני מחזור והוא אמר לי לא לדאוג ושזה יעבור. החודש שוב 4 ימים לפני סיום מחזור הגלולות החל לי דימום חזק מוקדם שוב...האם יש צורך בבדיקה?כל השנים היה לי מחזור תקין וזו פעם ראשונה שאני לוקחת גלולות רציף לאורך תקופה ארוכה כזו - אני בת 27 .. תודה רבה על ההתייסות

07/07/2005 | 15:25 | מאת:

אם בדיקה וסונר תקינים לשקול החלפת גלולות למינון יותר גבוה כמו גינרה

07/07/2005 | 15:38 | מאת: elizabeth

ד"ר שלום רב ... לא עשיתי בדיקות כלשהן ...לפני שקיבלתי גלולות נשלחתי לבדיקת דם ואז קיבלתי את הגלולות...לאחר שהתלוננתי לרופא נשים,הוא גם אמר שהגוף מתרגל.זהו שום בדיקות מעבר.יש צורך לגשת שוב לרופא אחר?