איבוד בתולים

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

07/07/2005 | 00:31 | מאת: מאיה

שלום וברכה רציתי לדעת האם אוננות ע"י הכנסת אצבעות לנרתיק עמוק וחזק ע"י, או ע"י גבר אחר יכולים לגרום לביתוק הבתולים, במידה ואכן יש סיכוי כזה האם יש דרך שבה ניתן לבדוק בעצמי האם אני עדיין בתולה תודה מראש מאיה

07/07/2005 | 01:49 | מאת: ספיר

אשמח לענות לך על סמך קריאת שאלה דומה בעבר. במידה ודיממת, סביר להניח שאינך בתולה יותר. ואינך יכולה לבדוק זאת בבדיקה עצמית, אלא רק ע"י רופא. אך אל תקחי את דבריי במאת האחוזים, כמובן אין כמו תשובתו של הדוקטור. מה שלא יהיה קחי בקלות.

07/07/2005 | 14:35 | מאת:

כעיקרון אפשרי לבתק אותם אם חשוב לך לדעת פני לבדיקה (בבילינסון או מומחה גינקולוג אחר) דר קריסי