חוסר תחושה בנרתיק לכל הבנות!!!!!

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

06/07/2005 | 22:36 | מאת: יערה

היי אני בת 17 לפני כשבוע קיימתי פעם ראשונה יחסי מין מלאים עם חברי והדבר הכי מוזר שלא רק שלא כאב לי אלא גם לא הרגשתי את איבר מינו בתוכי יש לציין שלפני זה היינו מתמזמזים המון ללא בגדים אולי הדבר קשור שלא הייתי לחוצה (לא ציפיתי שיכאב לי."") אך בכל זאת לא להרגיש את החדירה בכלל???? גודל איבר מינו סביר בהחלט!!!!

06/07/2005 | 23:22 | מאת: אופק אביך

לדעתי את לא ידעת כיצד את צריכה להרגיש. לא כל הבתולות חשות כאב בפעם הראשונה. יתכן שרק אחרי פעמים רבות בעתיד, את תחושי פתאום הנאה שלא חשבת עליה. בינתיים תני לזמן לעשות את שלו, ואם לא תנסי לחוש כלום, אז בוודאי תחושי. ועוד איך.

07/07/2005 | 01:52 | מאת: ספיר

אכן את רק בתחילת הדרך, תשמחי שלפחות לא כואב לך כמו שלרוב הבנות קורה, עד כדי כך שלוקח כמספר חודשים להנות ממין. דבר אשר מתסכל את שני הצדדים.

07/07/2005 | 15:27 | מאת:

יש בחורות עם יותר גמישות והענות של קרום הבתולים - מזלך דר קריסי