קלמידיה טרכומטיס

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

06/07/2005 | 13:30 | מאת: פטשילה

עשיתי בדיקת דם בגלל שיעול ממושך ויצא שיש/ לי IGA לקלמידיה 0.4 כלומר שלילי ( מתחת ל1.0) ו-IGG 1.3 כולמר חיובי (מעל 1.1.) מה זה אומר? האם אני חולה במחלת מין? האם עליי לקבל טיפול? עליי לציין שאני נשואה באושר ולא קיימתי יחסי מין עם אדם אחר כבר לפחות 10 שנים. האם יתכן שאני נושאת את המחלה כל כך הרבה זמן? בנוסף, רציתי לדעת אם יתכן שנדבקתי בעת טיפול בנשים וגברים בבית חולים או מבית שימוש? האם תתכן בעיה בבדיקה? אני לוקחת מוקסיפן פורטה כרגע. האם אני מכוסה?

07/07/2005 | 14:31 | מאת:

לבחורות ונשים רבות זיהום תת קליני מהעבר לרוב הדבקות ביחסי מין אין לזה לרוב שום קשר לזיהום כרגע ולכן אין צורך באנטביוטיקה יכול לעיתים לפגוע בפריון ולכן כשתהרי בצעי סונר בשבוע 6 לבדוק שההריון בתוך הרחם דר חיים קריסי