שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

06/07/2005 | 12:08 | מאת: סול

לפני כמה זמן הרגשתי שהופיעה בליטה עגולה (בגודל כ-3-4מ"מ) באזור השפתיים החצוניות(בחלק הפנימי).האזור ללא כאב או גירוי, והבליטה לא נראית לעין אלא רק מורגשת. .אני לא מקיימת יחסים. מה יכולה להיות הסיבה לבליטה? אני יודעת שבאזור השפתיים הפנימיות ישנן בלוטות,האם גם באזור השפתיים החיציניות יש בלוטות והבעיה קשורה אליהן? האם יש צורך בטיפול? מהו הטיפול? תודה

07/07/2005 | 01:59 | מאת: ספיר

לדעתי הלא מקצועית, רצוי ללכת לבדיקה אצל רופאת הנשים, כדי להיות שקטה בנושא. כמובן שהיא לא תערוך לך בדיקה פולשנית בשל היותך בתולה. אז אל תחששי בהצלחה

07/07/2005 | 14:39 | מאת:

לרוב בלוטת ברטולין או שומן לרוב צריך ניקוז כירורגי פני לבדיקה ויעוץ דר חיים קריסי