רטיבות וגינלית

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

05/07/2005 | 22:23 | מאת: רוני

שלום לאחרונה נתקלתי בתופעה חדשה אצלי של רטיבות יתר בויגינה בזמן קיום יחסי מין. קיימתי יחסי מין בחיי עם 3 גברים שונים. מעולם לא היו לי בעיות של כאבים או יובש. התופעה החלה רק עם הגבר האחרון ששכבתי איתו. שכבנו מספר פעמים ובכולן הייתי מאוד רטובה,הרבה יותר מהרגיל.גם התחילה להופיע הפרשה מעט צמיגית ולבנה. הרטיבות היא לא באופן שמפריע לקיום היחסים, אך גורם לי למבוכה ולכן אני גם נמנעת מלבקש מין אוראלי. מה יכולות להיות הסיבות להופעה הפתאומית? האם יכול להיות ששימוש בקונדום משומן יכול לגרום לרטיבות רבה יותר? מה ניתן לעשות? אשמח לתשובה מהירה. תודה

07/07/2005 | 15:39 | מאת:

או שהוא עושה לך את זה יותר מהאחרים או שיש פטריה וכו' הבדקי על ידי רופא נשים טוב כולל תרבית וגינלךית ואם הכל תקין אל תהססי ליחסים אורלים דר קריסי