simple endometrial hyperplasia with focal glandula

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

05/07/2005 | 20:35 | מאת: rene

אובחן אצלי: simple endometrial hyperplasia with focal glandular atypia אני בת 64 והומלץ לנתח - עם פתיחת בטן- ולבצע היסטרקטומיה מלאה. מה הסיבות שבהן הלפרוסקופיה אינה מומלצת? מה תוצאות הלוואי של ניתוח מסוג זה לטווח ארוך? האם יש מישהו שיכול להאיר עבורי את הנושא? תודה מראש רנה

07/07/2005 | 15:36 | מאת:

תלוי ברחם ומיומנות המנתח יש הרבה סיבות בעד ונגד כל שיטה צריך הרבה יותר פרטים ממה שנתת כעיקרון מומחה לכריתת רחם בלפרוסקופיות זה פרופ גולדנברג ודר סוריאנו - פני אליהם דר קריסי