רטיבות בווגינה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

05/07/2005 | 00:08 | מאת: מאיה

שלום.אני בת 36.אם לארבעה ילדים.יש לי בווגינה רטיבות כל הזמן.עברתי את כל הבדיקות ללא מימצא.ניסינו נרות וכדורים ליבוש אך כלום לא עזר.{כמו נזלת}הכי מפריע בזמן יחסי מין.אין חיכוך ואין הנאה.כאילו לא היה.רופאי הנשים לא מוצאים לי פיתרון.האם יש פיתרון אצל אורולוג אולי?.או כל מקור מושיע אחר.אשמח.תודה

05/07/2005 | 16:48 | מאת: דר חיים קריסי

אורולוג מטפל בדרכי שתן - וזה לא נשמע שתן אני חייב לבדוק אותך כדי לטפל בבעיה אך עקרונית צריך לבדוק אם מהרחם מצוואר הרחם או מבלוטות הנרתיק אם רק בגירוי או תמיד אם הפרשה זיהומית או פונקציונלית אפשר לפתור דר חיים קריסי