ציסטה בשחלות ---מאוד שחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

03/07/2005 | 23:17 | מאת: יעלי

שלום רב אני בת 20 וגילו אצלי ציסטה בגודל 15 ס"מ והיא אף מכסה את השחלה , מהם הסיכונים בניתוח שאני אמורה לעבור? הרופאים לא יודעים האם מדובר בשחלה שפגומה או שרק בציסטה מכסה את השחלה? מהם הבדיקות שעלי לעבור ? אני מאוד לחוצה וזקוקה לכל הפרטים בבקשה תעזרו לי מהר ככל האפשר

04/07/2005 | 16:27 | מאת:

את חייבת לעבור ניתוח בהקדם - ישלחו את הציסטה לבדיקה וכך ידעו אם היא פשוטה או אחרת אין בדיקה מספיק טובה כמו ניתוח ובדיקה פתולוגית במיקרוסקופ בהצלחה דר חיים קריסי