סדר בבלגן - גלולות או התקן או לא שניהם?

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

03/07/2005 | 20:28 | מאת: 1234

שלום! אני בת 28 בחורה בריאה, נשואה עם 3 ילדים. ברצונינו לעשות הפסקה של שנה שנתיים בילודה. עד כה לקחתי גלולות מינולט. ברצוני להפסיק לקחת גלולות. האם עדיף התקן? מה הסיכונים, אי נעימות בהתקנה? ועוד.. אולי כדאי לא לקחת גלולות ולא לשים התקן ולהסתמך על הימים הבטוחים- איך מחשבים? אין לי מחזור סדיר. נשמח לתשובה מהירה ויעילה אנחנו

04/07/2005 | 16:29 | מאת:

הכי טוב גלולות אים מסיבה לא ברורה את לא מעונינת - שימי התקן אם לא - קנדום כל השאר פחות טובים בהרבה דר קריסי