דלקת כרונית חריפה מתחת לשכבת האפיטל של צוואר הרחם

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

03/07/2005 | 14:12 | מאת: נ.

עברתי שתי ביופסיות (בהפרש של שלושה חודשים) בצוואר הרחם, בפעם הראשונה הכל חזר תקין, בפעם השניה, האחות שהקריאה לי את התשובות אמרה כי "נמצאה דלקת כרונית חריפה מתחת לאפיטל (או שזה היה אפידרמיס?! אני כבר מבולבלת!!)" מה זה אומר ומה דרך הטיפול המקובלת? מה ההשלכות של זה לעתיד? לכשארצה להביא ילדים (אני בת 25)? ממה נובעת הדלקת? אשמח לקבל כמה שיותר פרטים היות והתור שלי לרופא הוא בעוד שבוע.

04/07/2005 | 16:31 | מאת:

איני מבין מדוע כל הביופסיות האם היה מצב טרום סרטני ? כעיקרון הבדיקה תקינה לחלוטין ואינה מצריכה טיפול - אלא אם הפרשות חריגות וריח רע וןאז צריף אנטביוטיקה לנרתיק דר קריסי