מחזור חודשי- מאוד חשוב, בבקשה, תענו!!!

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

03/07/2005 | 11:53 | מאת: חסוי

שלום, אני עוד 3 חודשים בת 17 המחזור החודשי שלי החל כשהיתי בת 11. המחזור החודשי שהיה לי לא מזמן היה החלש ביותר שהיה לי עד עכשיו, כלומר, אפשר להגיד שכל המחזורים החודשיים שלי היו חזקים יחסית, חוץ מזה שהיה לי לא מזמן. רוב הפעמים אני מרגישה כאב כלשהו בזמן המחזור, ועכשיו לא הרגשתי אותו בכלל! כל מחזור חודשי שלי נמשך 7 ימים וגם זה נמשך אותו הזמן רק היה חלש בהרבה מהקודמים שלי. אני לא לוקחת שום גלולות השאלות שלי הן: 1. ממה מחזור חודשי נובע? 2. אני צריכה לדאוג? ללכת לרופא? 3. מה אני יכולה לעשות כדי שזה לא יחזור? תודה מראש

04/07/2005 | 16:47 | מאת:

המחזור לא תמיד דומה אם אין הריון או כאב חריג או דימום חריג אין בעייה בכל מיקרה רצוי מעקב רופא נשים קבוע דר קריסי