IUD מסוג MULTILOAD CU375

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

02/07/2005 | 23:49 | מאת: רחלי

שלום רב, אני בת 31 + 2, לאחר 2 קיסריים (ללא בן זוג קבוע) בתוספת אפילפסיה (מאוזנת) ועישון. לאור הנ"ל הומלץ לי על התקן מסוג מולטילוד CU375. הבנתי שאחת מתופעות הלוואי הנדירות היא הפרשה אך לא בהכרח ובד"כ לא מופיעה אך לגביי ההפך הוא הנכון מהימים הראשונים החלה להופיע הפרשה חומה, לא נעימה וכד' והמחשבה שבמשך עוד 4.5-5 שנים אאלץ לסבול ממנה נראית לי לא הגיונית. האם יש דרך למנוע את הופעת ההפרשה או שעליי לעבור לזריקות למניעת הריון? תודה מראש, ולילה קסום.

04/07/2005 | 16:36 | מאת:

תודה לרוב זה מצב זמני - ההפרשה בהנחה שרירית הרחם והרחם תקינים הייתי ממתין עוד מחזור שניים בסבלנות לפני הכרעה כתבי אלי שוב אם לא יחלוף (לרוב כן ) דר קריסי

30/07/2005 | 23:33 | מאת: רחלי

היי, שוב, קודם כל, תודה על התשובה המהירה אך לצערי אני כותבת לך שוב. עברו כבר 3 מחזורים ואמנם בפעם האחרונה היו כמה ימים (3-4) נקיים וזה חזר שוב ואף יותר גרוע, ההפרשה ושוב מצטערת על התיאור, בכמות גדולה, מאוד כהה כאילו אני בסיום המחזור. הצילו, מה עושים??? תודה ושבוע מוצלח