"יבלות"

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

30/06/2005 | 15:31 | מאת: אפרת

אני בהריון בשבוע 9 אך שאלתי אינה קשורה במהלך ההריון זה רק לצורך הפניה לגורם המתאים. לפני כשבוע עברתי בדיקת קופולסקופיה והרופא איבחן לי "יבלות" (זה נראה כ"פלולות" שצמחו על איבר המין). קראתי בפורום שיש מחלה /וירוס הנקרא קונדילומה . האם ה"יבלות" זה אותו וירוס ואם כן מאין זה מגיע (בהתחשב בזה שלבן זוגי אין) איך אפשר לטפל בזה אם בכלל בהריון ? האם כדאי לגשת לרופא עור? הרופא של המליץ לי על בדיקה חוזרת בעוד כחודש ללא מתן טיפול רפואי בינתיים וזה נראה לי קצת תמוה. אשמח לתגובתכם המהירה אני די חוששת תודה אפרת

04/07/2005 | 16:53 | מאת:

יבלות זה קונדילומה כדאי להתיעץ בקשר לניתוח קסרי אם כמותן רבה וסכנת הדבקה לתינוק