בבקשה תענה לי - לא יודעת מה לעשות!!!

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

29/06/2005 | 00:31 | מאת: מירי

שלום, אני לוקחת גלולות באופן קבוע, קיבלתי מחזור ולאחר שבוע מתום המחזור לא התחלתי חפיסה חדשה. עברו כשבועיים מסיום המחזור. מה עליי לעשות? להתחיל כעת את החפיסה, או לחכות עד המחזור הבא ורק לאחריו להתחיל כרגיל? והאם אני צריכה לדאוג מחשש להריון החל מהחפיסה הבאה? תודה.

29/06/2005 | 12:26 | מאת: אפרת

תראי עם הניסיון הרב שיש לי עם זה את פשוט צריכה לחכות עש שהוסת תגיע ואז להתחיל מחדש ביום הראשון של הוסת גלולה ראשונה ..... בכל אופן אם את צריכה גניקולוג מעולה שבמסביר בצורה כ,כ יפה ומפורטת תשלחי לי מייל אני אומר לך את שמו.