פלאג'יל - חיידק קולי בנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

22/06/2005 | 11:29 | מאת: h

שלום רב אני וחבר שליקימנו יחסים אנאליים -וכתוצאה מכך נדבקנובחידק קולי אני נדבקתי בנרתיק. הרופא נשים שלי הביא לי פלאג'יל וגם לחבר שלי האם לתרופה יש פניצילין?כי חבר שליאלרגי לכך. דבר שני -מה השלכות לחידק קולי? על עצמי? הוא יכול להזיק לפוריות באיזשהו סיבוך? אני ממש מודאגת, אני אשמח לתשובה כנה ועוד דבר קטן. הבנתי שקשה להיפטר מהחידק. נכון הדבר? גם לגבר וגם לאישה מה יכולות להיות ההשלכות.? תודה רבה!

28/06/2005 | 15:25 | מאת:

אם אין לך זיהום אין שום בעייה החיידק שכיח במערכת העיכול ואין צורך לטפל בו אם אין זיהום !!! פלגיל אינו פניצילין