חשש מהריון - דחוף!

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

21/06/2005 | 20:02 | מאת: פיה

זה אולי לא הפורום הכי נכון לשאול, אבל בשל מעט לחץ שאני שרויה בו אני מנסה את מזלי למצוא אנשי מקצוע. בן זוגי טוען שגמר בחוץ, אך אין עדויות פיסיות לכך ואני חוששת מאד שחלק אם לא הכל נותר בפנים. היות וקונדומים עושים לי אלרגיות וגלולות הסבו לי נזק בחודשיים האחרונים משגל נסוג היא הדרך היחידה שלנו לקיים יחסי מין. עם זאת - ילד יהיה עבורי הדבר הגרוע ביותר שיכול לקרות לי בחיים כרגע ואני חוששת מאד מהסיכוי הזה. אף-על-פי שאני יודעת שאין שום דבר בטוח בנושא "הימים הבטוחים" אני באמת חייבת לשאול מה הסיכויים? אני 10 ימים אחרי מחזור בערך. ובנוסף הוא עשה בדיקת זרע והתוצאות היו 7 מתוך 20. יש פתרון שאינו פוסטינור (שהוא בערך הדבר האחרון לפני ילד שאני רוצה לעשות לגוף שלי)?? האם לקיחה כפולה של גלולות רגילות יכולה לעזור? בבקשה - עיזרו לי. אני מפוחדת מאד.

21/06/2005 | 20:57 | מאת: פיה

אני 8 ימים בדיוק אחרי סוף הדימום ויש לי בד"כ מחזור של 34 ימים. מה הסיכויים? (ולא -אני לא מבקשת הבטחות ואני יודעת שסיכוי יש תמיד, רק הערכה לגבי הסיכויים).

22/06/2005 | 12:55 | מאת:

פרוסטינור הוא פחות בעייתי מגלולות במינון גדול ! קחי פרוסטינור ואם את חוששת פני לרופא שלך