אקטרופיון מדמם

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

20/06/2005 | 22:52 | מאת: לי

שלום ד"ר , יש לי אקטרופיון מדמם מאוד. צרבתי אצל רופא נשים אך לא עזר. הלכתי לצריבה בלייזר אך הרופא אמר שאם אני מתכוונת להרות אין תועלת בצריבה כי זה יחזור. יש לציין שכשהייתי אצלו לא סבלתי מהרבה דימומים אז ויתרתי על צריבה. אך היום חצי שנה אחרי הדימומים גבר. האם זה מסוכן ? אני ממש לפני טיפול IVF כך שלא ניראה לי שאוכל לטפל עכשיו. במידה ואהיה בהריון האם מותר לצרוב את האקטרופיון במהלכו ? תודה מראש לי

21/06/2005 | 15:13 | מאת:

לעיתים טיפול בנירות פרוגסטרון בנרתיק עוזר מאד אם אין דמם טורדני או משמעותי הייתי מנסה הפרייה כיוון שהפרוגסטרון ניתן שגרתית