גלולות והנקה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

20/06/2005 | 05:35 | מאת: אורית קורן

שלום אני אם לתינוק בן שנה וחצי ועדיין מיניקה - כן כן לא מצליחה לגמול את המקסים אני חיה בניו יורק וכאן לא קיבלתי תשובה האם יש גלולות למניעת הריון לנשים מיניקות? אשמח לשמוע אם יש נא תשובתכם בהקדם. תודה אורית

20/06/2005 | 13:33 | מאת: לימור

בודאי שיש .בארץ יש גלולות שניקראות - סרזט. מכילים פרוגסטרון בלבד.

21/06/2005 | 14:59 | מאת:

יש סרזט שיביאו לך מהארץ דר קריסי

21/06/2005 | 16:22 | מאת: אורית קורן

לימור וד"ר קריסי תודה רבה על המענה המהיר, ידעתי שיש משהו ובארץ יודעים הכל כאן זה עדיין בחיתולים עם כל הכבוד לאמריקה הגדולה. שוב תודה רבה והמשך יום טוב. אורית