טיפול לפטרייה- שאלה דחופה!

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

19/06/2005 | 23:43 | מאת: שולמית

שלום, אני סובלת מדלקות חוזרות ונשנות בדרכי השתן וכתוצאה מכך גם מפטרייה בנרתיק (אנטיביוטיקה...). הייתי היום אצל גינקולוג שלקח תרבית ונתן לי טיפול מקיף של 4 כדורי ספורנוקס ו6 טבליות לדניות (אגיסטן) + משחה חיצונית. לקחתי היום את 4 הכדורים (2 בבוקר, 2 בערב) ובדיוק לפני שהתחלתי את הטיפול בטבליות קיבלתי מחזור. השאלה שלי היא כזו: האם לדחות את הטיפול באגיסטן אחרי המחזור ולהמשיך לסבול (הפיטרייה חוץ מגרד וצריבה נוראית גם גורמת לי לדחיפות בשתן) , או שמא עליי להמשיך את הטיפול כרגיל למרות המחזור. האם זה לא יפחית מן היעילות? תודה רבה מראש על התשובה,

20/06/2005 | 11:59 | מאת: רחל

שלום. אני מנוסה מאוד בנושא הפטריה,ורק רציתי ליידע אותך שחבל על הטיפול-הוא לא עוזר, אז אני לא רוצה שתתאכזבי...הוא יעביר לך אותה לחודש,לא יותר. הדבר היחיד שעוזר זה תזונה!3 חודשים של דיאטת סוכרים ושמרים+כדורים מתאימים שנותנת לך מרפאה לא(!) קונבנציונאלית.חבל על הזמן שלך.אם את רצינית-תפני לטיפול לא קונבנציונאלי,אחרת זה לא יעבור, כיוון שהבעיה היא לא באיזור ספציפי,הבעיה היא בתזונה!

21/06/2005 | 14:52 | מאת:

לדחות אגיסטן לסיום הווסת בינתיים יפעל הספורנוקס