הצילו!!!!!!

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

18/06/2005 | 18:18 | מאת: ליאת

אני נוטלת באופן סדיר וקבוע מרסילון. אתמול לאחר כחצי שעה שנטלתי את הגלולה הקאתי הרבה! לא נטלתי אחרת במקומה. לאחר מכן היה לי מגע מיני ללא קונדום ובו הבחור "גמר בחוץ". האם עלי לקחת פוסטינור? האם יש איזהשהו סיכוי שאני בהריון תודה, ליאת

19/06/2005 | 14:45 | מאת: דנה

תשמעי... אני לא מכירה את גלולת מרסילון, אבל כל עיניין ה"גמר בחוץ" הוא לא פיתרון. ידוע כי כאשר הבחור בפנים (לפני הגמירה) נוזלות טיפות זרע אל תוך הנרתיק. מספיק מספר טיפות על מנת שתיכנסי להריון. אני אומרת פוסטינור בכל מקרה. אבל שוב, מי אני שאמליץ?.... ממישהי, שהיתה פעם בסרט הזה.

20/06/2005 | 12:25 | מאת:

קחי גלולה נוספת במקום וזה הכל