גלולות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

17/06/2005 | 00:36 | מאת: מורן

שלום, ההני נוטלת גלולות יסמין. החודש אבדה לי החבילה כשעדיין נותרו לי 7 גלולות לקחת... נכון לעכשיו כבר פספסתי 4. הבעיה היא שאינני נמצאת בארץ, אלא בארה"ב. היום הלכתי כאן לרופאת נשים כדי לקבל מרשם חדש והיא נתנה לי גלולות שגם הן נושאות את השם יסמין, אבל הן מיצרן אחר (ברלקס) ובנוסף, בחביחלה זו, לעומת שלי, יש 28 גלולות. אינני יודעת אם כדאי לי לקחת היום גלולה וגם ביומיים הבאים או שכדאי לי לחכות לקבל הווסת החודשית. תודה מראש, מורן

17/06/2005 | 12:21 | מאת:

רקחת תבשיל שאיני יודע איך יוצאים ממנו איני מכיר את הגלולות שקיבת הפסיקי חבילה ישנה כי פיספסת המון ובוסת התחילי החבילה החדשה לפי ההוראות שלה בכל מיקרה שמרי מהריון בתקופה של שבועיים ראשונים