כאבי מחזור

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

16/06/2005 | 23:44 | מאת: שרית

שלום רב יש לי כאבי מחזור חזקים ביותר שנגדם אני לוקחת נורופן.שאלתי היא:שמתי לב שאני סובלת גם מכאבים ברגליים בימים הראשונים של המחזור..האם ידועה ברפואה תופעה כזו של כאבי רגליים וקשר בין כאבים כאלו למחזור חודשי? תודה מראש על התשובה.

17/06/2005 | 12:22 | מאת:

כן תשקלי גלולות !

18/06/2005 | 22:42 | מאת: שרית

שלום רב תודה על התשובה המהירה. שקלתי לקחת גלולות גם בשל מחזור ארוך(7-8 ימי דימום) וגם בגלל הכאבים החזקים.הפחד שלי הוא כזה:אני בת 38 וחצי.דתיה ולכן לא נמצאת ביחסים אינטימים.אם אקח גלולות,ולאחר תקופה כשאנשא,ארצה להביא ילדים,אז אני מפחדת שיהיו בעיות בכניסה להריון עקב לקיחת הגלולות.כי על פי מה שידוע לי,אחרי שמפסיקים לקיחת גלולות,יש תקופה שבה תתכן דחיה בכניסה להריון. אודה לך אם תחווה את דעתך.