פטריה בנרתיק.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

15/06/2005 | 09:56 | מאת: חן

שלום! קוראים לי חן ואני בת 19.5. יוצאת עם חבר שלי כבר קרוב לשנתיים. לפני שבועיים היה לי גירוי מאוד חזק ובלתי נסבל בנרתיק. הבנתי שזו פטרייה אז פניתי לרופאת נשים והיא אמרה שאכן זו פטרייה ורשמה לי אגיסטן. לפני כשנה גם כן הייתה לי פטרייה ורופא אחר רשם לי אגיסטן אבל הוא רשם לי שתי נרות ולא אחד ואמר לי להכניס את הראשון ואז כעבור שלושה ימים את השני. וזה עזר והפטרייה עזרה. הפעם הרופאה רשמה לי רק נר אחד וכששאלתי למה לא שניים היא טענה שזה מספיק. חמישה ימים אחרי הטיפול באגיסטן קיימתי יחסי מין עם החבר ושרף לי מאוד בפתח הנרתיק. (למרות שהשתמשנו בחומרי סיכה). אמרו לי שהפטרייה לא עברה אז ביקשתי מהרופא משפחה שלי שיביא לי מרשם לאגיסטן והוא רשם לי לקחת 3 נרות במשך 3 ימים- כל יום נר. האם יספיק נר אחד רק כדי להשלים את הטיפול של הנר שלקחתי לפני שבועיים או שכדאי וצריך לקחת את כל השלושה? הרופא לא בדק את הפטרייה. אבקש תשובה מהירה. תודה

15/06/2005 | 16:53 | מאת:

יש כל מיני פרוטוקולים ומינונים ואין הוכחה שהאחד עולה על השני דר קריסי