אישי

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

14/06/2005 | 12:37 | מאת: לילך

אני אם ל- 3 ותמיד חשנו גם בן זוגי וגם אנוכי כי הנרתיק שלי הוא רחב יחסית. לעיתים אף חודר אליו אויר שיוצא בתרועה בעת קיום יחסי מין. שאלתי היא היות ואני לקראת הלידה הרביעית דבר אשר לא מקל בעניין. האם יש אפשרות לבקש בחדר הלידה שיתפרו/ יצרו את הנרתיק לאחר הלידה? האם יש פתרון אחר?

15/06/2005 | 16:58 | מאת:

מומחים לנושא באתר LEYAPOT.COM - יתכן ויענין אותך מנסיוני הרב - לא מומלץ לבצע שום דבר סביב הלידה כי הרקמות מישתנות !!! בהצלחה דר קריסי