קנדידה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

14/06/2005 | 01:50 | מאת: נוי

שלום רב דוקטור. במהלך השנה הייתי כ- 10 פעמים אצל הגניקולוג. בכל פעם היתה זו בעית פטריה. בפעם האחרונה בביקורי אצל הגניקולוג, אמרתי לו שהדבר לא ייתכן, אני לא מקיימת יחסים ואיני מבינה מאין מגיעה הבעיה. אני סובלת מהפרשות וריח רע. מבלי לבדוק אותי, הגניקולוג אמר לי שיש לי קנדידה והסביר לי שמדובר בחידק שמגיע מהמעי. הטיפול שקיבלתי הוא: sporanox אבקש, אם אוכל לקבל הסבר על הבעיה הזו בהרחבה. בתודה מראש

15/06/2005 | 17:08 | מאת:

קנדידה לא גורמת ריח רע אלא גרד והפרשה לבנה כמו קוטז לי נישמע שמדובר בחיידק ודלצין נרתיקי הוא הפתרון - בצעי תרבית בהצלחה דר קריסי