שלילת מחלות מין...

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

12/06/2005 | 20:24 | מאת: חג שמח

שלום, קיימתי יחסים לא מוגנים לפני כחודשיים (חדירה ללא שפיכה). נבדקתי אצל רופא נשים שאמר שאין שום סימנים חיצוניים (הפרשות וכו') ולכן גם אין שום מחלת מין. ולכן לא רצה להפנות אותי לבדיקות למחלות... האם עלי לסמוך על כך? תודה, לי.

15/06/2005 | 17:04 | מאת:

אם אין אין את יכולה לבצע פשוט את כל התרביות ובדיקות הדם הקיימות אך אם כל אחד ואחת יעשו זאת אחרי יחסי מין לא מוגנים שזה שכיח לצערינו - אין לזה סוף אם הבדיקה תקינה אני הייתי בודק רק איידס בדם וזהו לשיקולך דר קריסי