דלקות בנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

11/06/2005 | 12:07 | מאת: אפרת24

אני סובלת כבר חצי שנה מדלקות ואגנליות בנרתיק כאשר כל שלושה שבועות לערך ניתן לי טיפול אחר איכות החיים מאוד נפגעת בשל כך שאלותי הן: 1. האם יתכן שהדלקו תמראות על בעיה נחבאת כלשהי- גם אאם הסיכוי לה מאוד נמוך? אם כן. אילו בדיקות כדאי לעשות? 2. הרופאה שלי אומרת שאין טעם לעשות משטח. האם אתה מסכים איתה? 3. על איזה טיפול יותא מאסיבי אתה ממליץ? יש לציין כי הטיפולים עוזרים, אך שבוע לאחר סיום הטיפול נראה כי הדלקת חוזרת שוב בתודה אפרת

11/06/2005 | 22:58 | מאת: שרה

התופעה של דלקות בנרתיק מוכרת לי מאז שלקחתי אנטיביטיקה בשל דלקת בשתן ומאז זה לא עוזב אותי קיבלתי נרות+משחה נגד זיהום, זה אומנם הקל ואז זה שוב הופיע מיד לאחר סיום הווסת, הפעם מלווה בתחושה של משהו עוקצני ומטריד מעבר לגרוד ותחושת "שרפה במקום" ושוב קיבלתי מהרופא משלחה אחרת נגד זהום בעור.אך לשווא... איך אפשר למנוע הישנות של הבעיה המטרידה?

15/06/2005 | 17:34 | מאת: שירה

אני סבלתי מבעיה של דלקות בנרתיק במשך חצי שנה וקיבלתי טיפולים מעיקים שממש לא קלעו. היום סופסוף הייתי בבדיקת קולוסקופיה והרופא טען שזה נגרם מגלולות בעלות מינון נמוך של אסטרוגן שמביאות לפגיעה מתמשכת ברמה החומצית של האזור. הוא אמר לי להפסיק את הגלולות למס' חודשים. אני בבעיה כי מצד אחד אני מאוד סובלת ונראה שזה הפתרון ומצד שני איך לעזאזל מונעים הריון בצורה יעילה כמו של הגלולות??? אשמח לשמוע תגובות