קונדום

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

11/06/2005 | 09:17 | מאת: ORIT

שלום רב יש לי בעיה שמטרידה אותי . הערב שכבתי עם החבר שלי ואחרי ששכבנו גילינו שאנחנו לא מוצאים את הקונדום. ניסיתי לראות אם הוא נמצא אצלי בגוף וככל הנראה זה לא שם. האם יש לי סיבה לחשוש? האם יש סיכוי שזה כן נמצא בתןך הגוף שלי ואין לי גישה להוציא או למצוא אותו? האם אתה ממליץ ללכת לרופא נשים לעשות אולטראסאונד? אני מאוד אעריך תגובה זריזה מכיוון שהעניין הזה מדיר שינה מעיני. בתודה גדולה מראש

15/06/2005 | 17:14 | מאת:

הכניסי אצבעות עמוק לנרתיק והוציאי את הקנדום אם לא מצאת = פני למיון נשים לבדיקה פנימית והוצאת הקנדום בהקדם דר קריסי