קשר בין מיגרנה ובין ביוץ [?]

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

10/06/2005 | 21:32 | מאת: רוית

שלום.שמתי לב שבחודשים האחרונים,קשה לי לומר בדיוק ממתי,בסביבות אמצע המחזור כלומר בערך ביום ה-15 ,מינוס פלוס , מהיום הראשון של המחזור יש לי מיגרנה שנחלשת אבל לא עוזבת אותי במשך יומיים שלושה.האם יכול להיות קשר?במשך שנים היתה לי מיגרנה לפני המחזור [אפילו כשבוע לפניו]או בתחילתו,אודה לכם אם תתייחסו לשאלתי.חג שבועות שמח.[אני בת 42]

15/06/2005 | 17:13 | מאת:

יכול להיות שזה PREMENSTRUAL SYNDROM חפשי מידע בגוגל ופני לגינקולוג טוב ליעוץ מקיף דר קריסי