אשמח לקבל עזרה...עדיין לא ניתן פיתרון לבעיה :-(

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

06/06/2005 | 00:55 | מאת: מעיין

שלום! אולי אני קצת אפתיע חלקכם אבל זהו הסיפור שלי. אני בת 24 ועדיין בתולה שכן הגעתי ארצה מתרבות שמרנית יותר מזו כאן. מזה כחודשיים אני יוצאת עם בן זוג קבוע, בן 28 ובעל ניסיון מיני . מאז ומתמיד סיפרו לי כי הפעם הראשונה לא כ"כ נעימה אך לצערי לא ידעתי כי היא כ"כ כואבת. כל ניסיונותיו של בן זוגי לחדור אלי לא הצליחו. אכן, הייתי קצת לחוצה..קצת דיממתי אבל הכאבים לא איפשרו לי להמשיך. מיותר לציין כי הדבר גרם לתיסכול לשנינו.... ראוי לציןן כי אני לא סובלת מתופעה הנקראת "וגיניסמוס" שכן הובהר לי שככל הרנאה הלחץ של הפעם הראשונה הוא שמשפיע. מה עלי לעשות, אני נאנקת מכאבים עד כדי בכי!!! אנא, עזרו לי באם ישנה אפשרות זו או אחרת לטלפל בבעיה. נ.ב בן זוגי טוען כי הוא פשוט הרגיש שמשהו חוסם את ה "דרך"...ולפיכך לא היה ניתן לבצע חדירה.

06/06/2005 | 15:36 | מאת:

יתכנו סיבות שונות אחרות כגון מחיצה או שירכה רחבית או אורכית שגורמת לכאב אם את רוצה את מוזמנת לפנות אלי לבדיקה כיוון שזה תחום התמחותי (אני מקבל באופן פרטי בלבד) או לפנות לכל רופא נשים שתמצאי לנכון לבדיקה בברכה דר חיים קריסי