שאלה דחופה תעזרו בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

05/06/2005 | 16:48 | מאת: ט.ד

אני בת 18 לפני כמה ימים אני וחבר שלי ניסינו לקיים יחסי מין וכאשר הגענו לקטע של החדירה מאוד כאב לי ושרף כאשר הוא החדיר את הפין שלו. וזה לא פעם ראשונה שאנחנו שוכבים אבל פעם ראשונה שקורה לנו דבר כזה מה זה יכול להיות? בנוסף יוצא ל מהנרתיק כל מיני הפרשות לבנות בצורת חלקיקים קטנים וגם ההפרשות הן מאוד סמיכות. בבקשה תעזרו לי בקשר לזה אני מאוד מודאגת תודה מראש!

06/06/2005 | 15:54 | מאת:

כניראה זאת פיטריה קנדידה קחי אגיסטן בנירות 3 ימים במרשם רופא נשים ולא לקיים 10 ימים יחסים