גלולות והריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

05/06/2005 | 15:12 | מאת: רויטל

התחלתי לראשונה בחיי לקחת גלולות (יסמין).סיימתי 21 גלולות שיש בחפיסה,ובמהלך שבוע ההפסקה עד לתחילת החפיסה השניה קיימתי יחסי מין ללא אמצעי הגנה.היום התחלתי את החפיסה השניה אבל אני מודאגת,מה הסיכוי שניכנסתי להריון בשבוע הזה?? ואם כן,איך אדע זאת(ללא בדיקת הריון)? אם המחזור לא יגיע בסיום החפיסה השניה??

05/06/2005 | 15:36 | מאת:

את מוגנת גם בשבוע הפסקה

05/06/2005 | 15:36 | מאת:

את מוגנת גם בשבוע הפסקה

07/06/2005 | 09:33 | מאת: נושי

קבלתי מחזור עם הפרשות ונטלתי גלולה ראשונה ואח"כ המחזור נעלם הוא משחק הולך וחוזר ... בכמוית קטנות ועכשיו יש לי הפרשות חומות וכאבי בטן של מחזור השאלה כאן... האם אני אמורה להפסיק ליטול את הגלולות (מרסילון) ועוד שאלה האם יש מצב להריון... וגם בצעתי בדיקת הריון ויצא שלילי( פעם ראשונה שביצעתי את הבדיקה לא יצא שום דבר ועשיתי שוב שטן ויצא שלילי ) האם התוצאה תופסת...? תחזרו אליי דחוף!!!!!!