תוצאות ביופסיה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

04/06/2005 | 19:24 | מאת: maya

רציתי לדעת מה התוצאה אומרת , ציטוט fragments of transitional zone mucosa show foci of CIN-1 with koilocytosis ידוע לי שCIN זה קיצור לתאים טרום סרטניים מה ה1 אומר ומה פירושי המילים foci ו koilocytosis כמה שאלות נוספת- אם לא רואים שום יבלות נראות לעין לא אצלי ולא אצל בן זוגי מאיפה קיבלתי את הוירוס HPV ? ואיך אפשר לאחר הקפאת הוירוס למנוע ממנו לחזור? האם יש חיסון בשימוש או שזה רק בשלבי מחקר? ואיך אפשר לטפל בבן זוגי כך שאם הוא הנשא של הוירוס הוא לא יחזור ויעביר לי את הוירוס שוב ושוב? ושאלה אחרונה האם הוירוס יכול היה להיות מועבר אלי כיון שלבן זוגי יש אפטות בחלל הפה ?

05/06/2005 | 16:11 | מאת:

כעיקרון את צריכה לבצע קולפוסקופיה ויתכן הקפאה או הרס של הנגע אם לא - צריך לבדוק את סןג הוירוס אין לאיש תשובה חד משמעית לכל שאר השאלות