דימום לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

04/06/2005 | 16:10 | מאת: גלילאו

מזה מספר חודשים אני סובלת מדימום לאחר קיום יחסי מין. עשו פאפ שיצא תקין ו-2 בדיקות קולפוסקופיה שאחת תקינה (רופא פרטי) ובבדיקה הנוספת לקחו ביופסיה. הבנתי שיש פצע שנקרא אקטרופיון. האם הטיפול היחידי הוא צריבה? האם הצריבה כואבת? האם ניתן לחיות עם פצע שכזה בלי לטפל (ולהמשיך לדמם לאחר קיום יחסי מין) האם הוא יכול להתפתח למשהו ממאיר? ולמה הוא נוצר בכלל? אודה לתשובה קצת יותר ארוכה משום שהתשובות שקראתי באתר לא כ"כ ענו לי על שאלותיי ואני די מודאגת משום שאנחנו מנסים להכנס שוב להריון.

05/06/2005 | 15:42 | מאת:

כן הטיפול צריבה אני צורב במקלות ארגנטום שזה לא כואב בכלל (אך הצריבה שטחית ויכול לחזור) צריבה עמוקה בחום או קרח יכולה לכאוב ורצוי הרדמה