דכאון וגלולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

03/06/2005 | 12:24 | מאת: הגמדה מסביליה

התחלתי לקחת לאחרונה גלולות, ואני יודעת שאחת מתופעות הלוואי עלולה להיות דכאון. בגלל היסטוריה של מצבי רוח משתנים ואפיזודות של דכאון, אני מנסה להמנע מלשוב לשום - לוקחת רסיטל, אומגה3, לא משתמשת באמפיטמינים :) ומשתדלת לשמור על תזונה בריאה, פחות או יותר. לגביי הגלולות - אני מוכנה לסבול תופעות לוואי אחרות ומגוונות, אבל לא רוצה שהגלולות הן אלו שיגרמו לי להרגיש רע. בכל מקרה, רציתי לשמוע יותר - באיזו מידה גלולות משפיעות על מצב הרוח, האם זו תופעת לוואי זמנית וכדומה. אשמח לקבל תשובות, תודה.

05/06/2005 | 16:13 | מאת:

לרוב אינן גורמות לשום בעייה ואם יגרמו תפסיקי נסי גלולות פמינט או מליאן