שאלה בנוגע לכריתת רחם+שחלות

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

01/06/2005 | 14:56 | מאת: דורית

אני בת 48. לפני כ7 חודשים עברתי כריתת רחם + שחלות. בעקבות שרירן בגודל של 5 חודשי הריון..... שרירן זה מנע ממני מתן שתן סדיר. אחרי הניתוח התגלה בתרבית שתן חיידק COLI הספקתי לקחת 5 סוגים של אטנביוטיקה. והם: זינט500 , אוגמנטין 500 , רספרין פורטה, אופלידקס200 , ציפרודקס 250. דלקות השתן אינן נפסקות..... אני סובלת באופן קבוע מצמרמורות, כאבי בטן תחתונה וכאבי כאב תחתון. כמו כן קור בכל הגוף. עשיתי בדיקות לציסטוסקופיה+ אלטרסאונד(כליות+דרכי השתן) והם יצאו תקינות. נאמר לי כי עלי לקחת קפסולות של חמוציות אך הדבר אינו עוזר! אשמח לשמוע תשובה בתודה מראש , דורית!

01/06/2005 | 15:58 | מאת:

צריך הערכה מלאה ובדיקה מקיפה את יכולה לפנות למירפאתי בבילינסון 9377602