פירוש תוצאות בדיקת תרבית מהוגינה.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

30/05/2005 | 22:19 | מאת: ל.

מה פירוש התוצאות הנ"ל: של: Vaginal culture p פלורה נרתיקית - Vaginal culture פלורה נרתיקית - Direct microscopy ++ - Leukocytes האם זה אומר שיש או שהיתה דלקת בוגינה? מה זה בדיוק אומר? אם מספר ימים לפני שנעשתה הבדיקה,היה לי מחזור חזק מאוד(מבחינת עוצמתו - כמות ועוצמת הדימום),האם זה בגלל זה? בתודה מראש. ל.

03/06/2005 | 19:00 | מאת: ל.

גם כעת כחודש לאחר הבדיקה,יש לי דימום חזק- יחסית ליום שלישי של מחזור ודם טרי ואדום מאוד,וגם היום בבוקר היו לי התכווצויות חזקות.

05/06/2005 | 16:18 | מאת:

לא אומר כלום על החיידק שגדל ?