גם בנושא הרפס

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

30/05/2005 | 22:10 | מאת: גבריאלה

מדוע לא נותנים טיפול מונע כבר אחרי התפרצות ראשונה של הרפס והאים וירוס הפפילומה מסוכן כאשר הוא קיים בצואר הרחם וגורם לדלקת קלה?

05/06/2005 | 16:15 | מאת:

כי אין הגיון לתת לאישה כל החיים כדורים להרפס !!! תלוי בסוג הוירוס (מסרטן או לא)

05/06/2005 | 19:07 | מאת: גבריאלה

קודם כל תודה על תשובתך. לדעתי האישית האלטרנטיבה לנטילת כדורים כל החיים אינה בהרבה יותר מוצלחת... אודה לך אם תןכל גם לענות לי,מה הוא הסוג המסרטן? [אצלי אובחן הרפס סימפלקס אך גם קונדילומה בו זמנית.]