פטריה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

29/05/2005 | 17:27 | מאת: Lola

תגידו....פטריה נרתיקית עוברת מעצמה? והאם במידה ולא טופלה יכולה לגרור תופעות כלשהן לאחר מכן? כמו כן, יש לי פרטנר קבוע,עד כה לא הבחנתי בסימנים שבדרך כלל מתוארים כסימנים לפטריה, אבל אני תוהה, מה עם כן היה או יש ולא טופל? מהם הסימנים שצריכים לעורר חשד? והאם תופעות כמו גרד מדי פעם (לעיתים רחוקות, אבל קורה שמגרד ממש חזק וממש קצר,יום לא יותר)... אילו הפרשות צריכות להדאיג אותי? וכו' אודה על תשובה מפורטטת. תודה מראש

30/05/2005 | 16:00 | מאת:

הכי פשוט להבדק !!!

30/05/2005 | 16:13 | מאת: LOLA

ד"ר יקר, אתה מתעלם מכל השאלות שכתבתי. אם בשבילי היה הכי פשוט להיבדק כנראה שלט הייתי שואלת את כל השאלות הללו בפורום. ןלכן אנא ממך, אם כבר אתה טורח לענות לי לפחות ענה לי בענייניות. תודה!