דימום מכתים- טרום מחזור או חלק ממנו?-אנא בהקדם.

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

29/05/2005 | 17:22 | מאת: שלומיתשלומית

ד"ר יקר, שלום, אודה לך באם תוכלי לענות לי על שאלה המטרידה אותי: .לאחר דימום קל (כתם חום) יש לי הפסקה של יומיים, ואז מתחיל המחזור. האם הדימום הזה הוא חלק מהמחזור (למרות שיש הפסקה של יומיים ביניהם)? או שמא הוא דימום טרום מחזורי? ואם לחדד את השאלה: בחישוב המנבא מועד של ביוץ, האם עלי לקחת בחשבון את יום ההכתמה כתחילת המחזור, או שמא המחזור עצמו מתחיל רק לאחר ההפסקה הזו? תודה רבה מראש, שלומית

30/05/2005 | 16:03 | מאת:

זה דמם טרום וסת ששכיח בגלולות במינון אסטרוגן נמוך כעיקרון את צריכה להיבדק כולל סונר אגן ואם הכל תקין - אין מה לחשוש