גלולות, דחוף!

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

28/05/2005 | 21:08 | מאת: קשת

ביומיים האחרונים לא לקחתי את הגלולות למניעת הריון בגלל ששכחתי אותם במקום אחר. היום התחיל לי דימום למרות שלא גמרתי את החפיסה. מה עלי לעשות עכשיו, האם לזרוק את שתי הגלולות הקודמות ולקחת רק את הגלולה של היום? מה יקרה עם המחזור, הוא יחזור שוב בתאריך הקבוע? האם עלי להזהר ביחסי מין עכשיו ועד מתי? מה עלי לעשות עם החפיסה הבאה, מתי עלי להתחיל אותה ומה עלי לעשות כדי שתחילת החפיסה ביום שהיה לי עד היום, יום שבת? אודה לתשובה מהירה מכיוון שאני נוסעת לחו"ל ביום ראשון ולא תהיה לי גישה לאינטרנט במשך חודש. תודה רבה רבה מראש

29/05/2005 | 15:52 | מאת:

הפסיקי גלולות וחדשי חפיסה כעבור 7 ימים

29/05/2005 | 16:27 | מאת: נעם

29/05/2005 | 17:10 | מאת: קשת

כבר לקחתי שתי גלולות נוספות, האם להפסיק עכשיו ולהתחיל עוד שבעה ימים?