מבקשת עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

18/05/2005 | 10:43 | מאת: מרלין

לאחרונה אני מרגישה כאבים בבטן התחתונה מצד ימין. כאבים שבהדרגה מחמירים ונעשים עזים עד אשר אי אפשר לזוז מהמיטה לשום כיוון אחרת כואב עוד יותר. אלו כאבים של כאילו נקרע משהו מבפנים או דקירות, לא ברור לי כל כך. לאחר כ 45 הכאבים לאט לאט פוסקים ומפסיקים לגמריי. כאשר הכאב עז מאוד פשוט אי אפשר לזוז כי ישנם דקירות חזקות. לאיטים הדבר קורה אחרי יום מלא עצבים ובעיות ולעיתים אחרי קיום יחסי מין.פשוט אי אפשר לזוז משהו כמו חצי שעה, רק אחרי שהכל עובר. אני בת 23ועוד לא היו לי לידות. אשמח אם תענו לי השאלה שמאוד מטרידה אותי. דווקא התקף כזה היה לי אתמול בערב פשוט מעצמו. מבקשת עזרה.

18/05/2005 | 11:20 | מאת:

הגיעי בהקדם לרופא נשים כולל ביצוע אולטראסאונד גינקולוגי לשלול ציסטה שחלתית

18/05/2005 | 13:13 | מאת: מרלין

תודה על תשובתך המהירה. מיד הזמין תור לרופא. דבר נוסף ואחרון שרציתי לשאול הוא אם הלך לספא זה איך שהוא ישפיע על מצבי? זה משהו שתכננתי זמן רב עם חברותי ולא אוכל לבטל. מה דעתך?