פסוריאזיס בנרתיק

דיון מתוך פורום  רפואת נשים - גינקולוגיה

29/03/2005 | 16:58 | מאת: צריכה תשובה דחוף!!

יש לי כאבים חזקים בכניסה לנרתיק ולאחר שרופא בדק אותי הוא אמר שיש שם אדמומיות וקשקשת והוא חושד שזה פסוריאזיס. מה לעשות? איך מטפלים בזה? יש לזה בכלל פיתרון? זה עלול להיות משהו אחר? חשוב לציין שעברתי ניתוח פניאופלסטיקה באיזור לפני מעל חצי שנה, אך הרופא אומר שהצלקות החלימו היטב. מאוד מאוד כואב לי. והנושא מאוד מלחיץ אותי, מה לעשות? מה לעשות? מה לעשות?

30/03/2005 | 19:00 | מאת:

יותר הגיוני שמדובר בוסטיבוליטיס ולא בפסוריאזיס מקומי - אני חייב לבדוק לתשובה מוחלטת - אין לי אפשרות לתת תשובה בהתכתבות בהצלחה